SCURT ISTORIC

C.A.R. Unirea Hunedoara s-a dezvoltat începînd cu anul 2001 avînd 47 membri provenind din rândul salariaților fostei societăți Termorep, unde din cauza reducerii activității și a disponibilizării salariaților, nr. membrilor a scăzut drastic, C.A.R. ajungând aproape de lichidare, dar la sfîrșitul anului avea deja 1229 membri. Prin externalizarea din întreprindere C.A.R. Unirea Hunedoara a dobândit un caracter teritorial, și-a diversificat activitatea fiind recunoscută în prezent atât pe plan local, cât și la nivel național pentru performanțele deosebite și pentru calitatea excelentă a serviciilor oferite membrilor și în mod deosebit a gamei de împrumuturi practicate, împrumuturi tradiționale ca multiplu al fondului social, împrumuturi de capitalizare, împrumuturi de completare, împrumuturi opționale care nu depind de valoarea fondului social, și nu în ultimul rând împrumuturi promoționale.

Astăzi, C.A.R. Unirea Hunedoara I.F.N. funcționează într-un sediu ultramodern, bine utilat, situat într-o zonă centrală a Municipiului Hunedoara, tocmai pentru a veni în sprijinul membrilor săi.

Adoptând o politică fermă de extindere în teritoriu, în prezent dispunem de 4 agenții in județul Hunedoara, 4 agenții în jud. Timiș și 1 agenție în jud. Bihor.

În vara anului 2002 am deschis Agenția Ghelari iar în cursul anului 2003 am deschis agenții în localitățile Peștișu Mic, Teliucu Inferior și Cristur din județul Hunedoara.

Capitalizând rezultatele etapei de expansiune și atingerea unui număr de membri sustenabil și stabil, ne-am concentrat pe o strategie de îmbunătățire și optimizare a serviciilor sociale oferite și de deschidere de agenții în județele apropriate, astfel că în 2010 am pătruns pe piața financiară din județul Timiș, unde am deschis prima agenție în Lugoj. Doi ani mai târziu, în 2012 am deschis prima agenție în Timișoara, la sfârșitul anului 2013 am deschis cea de-a doua agenție în Timișoara, iar în februarie 2015 agenția din orașul Jimbolia. În decembrie 2016 am deschis cea de-a noua agenție în localitatea Valea lui Mihai din județul Bihor.

Făcând retrospectiva întregii activități desfășurate putem afirma că numărul membrilor a crescut de 6,33 față de sfârșitul anului 2001, având în prezent 7.786 membri și o creștere de 165,65 dacă ne raportăm la preluarea celor 47 membrii C.A.R. de la Termorep.

DIPLOME